iDeal

Printen

witte buffetkast Ridderkerk 160x50x215

€ 1199,00
Beschrijving

Buffetkast wit Ridderkerk

Buffetkast wit 160cm breed Ridderkerk in de kleur wit spray en de binnenkant eveneens in het wit is een winkelkast gemaakt  met een dichte onderkast met schuifdeuren en laden met strakke invallende handgrepen en in de bovenkast schuifdeuren met glas en laden. Deze witte winkelkast is modern en strak afgewerkt met behoud van zijn  landelijke uitstraling en  biedt veel opbergruimte voor spullen die je graag uit het zicht hebt in de onderkast en in het glazen gedeelte van de winkelkast wit kan je je persoonlijke spullen etaleren. Deze grote witte kast heeft een landelijke uitstraling en past zowel in de woonkamer als ook in de keuken. Je kunt de witte buffetkast Ridderkerk tevens bestellen in diverse kleuren en standaar in de RAL kleur 9010 is deze kast direct leverbaar. Deze winkelkast is daarmee uniek en speciaal en kun je aan je wensen aan passen! Je kiest de kleur die het beste bij je interieur past. Je kunt zelfs de buitenkant en binnenkant van deze kast in verschillende kleuren laten uitvoeren

buffetkast collectie info

Het is je vast al opgevallen: de witte buffetkast Ridderkerk  is een buffetkast met een landelijke uitstraling en door zijn afwerking en maatvoering een pronkstuk in iedere ruimte. Ook kan je de onderkast los als dressoir bestellen in diverse kleuren. Deze kast wordt geleverd in de gespoten afwerking wat de kast een strak uiterlijk geeft.

 

Meubelbeslag info

Het meubelbeslag is leverbaar in 2 kleuren te weten , brons en RVS en tevens kun je kiezen uit komgrepen of de invallende handgreep met hengsel. De kasten met schuifdeuren hebben met een enkele uitzondering aluminium rails waarin de schuifdeuren soepel lopen.

Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij AW Stats om onze bezoekers statistieken bij te houden. Klik hier voor meer informatie.

  Ik accepteer cookies