iDeal

Printen
Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210

Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210

€ 1399,00
Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210
Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210
Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210
Witte buffetkast Ridderkerk 210x50x210
Beschrijving

 

 

 

Buffetkast wit Ridderkerk

De buffetkast Ridderkerk is een strak gespoten buffetkast in de kleur RAL9010. Op dit moment is dat de meest trendy wit kleur. De binnenkant van deze buffetkast is eveneens in het wit gespoten. De onderkast van de buffetkast Ridderkerk is gemaakt met schuifdeuren en laden met strakke invallende handgrepen. In het bovenste gedeelte van deze winkelkast of buffetkast vindt u schuifdeuren met glas. Deze landelijke witte kast heeft niet alleen een gezellige uistraling, door zijn strakke afwerking past deze buffetkast ook prima in een moderne inrichting. Heel veel spullen waaraan u gehecht bent vinden een prima plekje in deze grote witte buffetkast. Of u de kast nu in de woonkamer of in de keuken wilt plaatsen, het kan allebei prima. 

Deze witte buffetkast kan standaard besteld worden in de kleur RAL9010. Wilt u liever uw kast uitgevoerd zien in een andere kleur of in een combinatie van kleuren, kies dan uit een van onze andere passende kleuren.

 

buffetkast collectie info

Het is je vast al opgevallen: de witte buffetkast Ridderkerk  is een buffetkast met een landelijke uitstraling en door zijn afwerking en maatvoering een pronkstuk in iedere ruimte. Ook kan je de onderkast los als dressoir bestellen in diverse kleuren. Deze kast wordt geleverd in de gespoten afwerking wat de kast een strak uiterlijk geeft.

 

Meubelbeslag info

Het meubelbeslag is leverbaar in 2 kleuren te weten , brons en RVS en tevens kun je kiezen uit komgrepen of de invallende handgreep met hengsel. De kasten met schuifdeuren hebben met een enkele uitzondering aluminium rails waarin de schuifdeuren soepel lopen.

Verdere informatie

Natuurlijk staan we klaar om al uw vragen over deze buffetkast te beantwoorden, aarzelt u niet om contact op te nemen. 

 

 

Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij AW Stats om onze bezoekers statistieken bij te houden. Klik hier voor meer informatie.

  Ik accepteer cookies