iDeal

Printen

Samurai tv dressoir 160x40x55

€ 499,00
Beschrijving

OMSCHRIJVING

Het tv-dressoir uit de Samurai Collectie is gemaakt van oud hout van vroegere vissersboten in combinatie met stoer staal. De ouderwetse uitstraling van het oude hout gaat goed samen met de moderne look van het stoere staal. Elk stuk hout is anders en hierdoor is elk meubel speciaal en uniek! ‘Recyclen tot iets nieuws’ dat is wat we doen met de Samurai Collectie. Oude gekleurde vissersboten krijgen een nieuw leven, maar dat oude leven blijft nog wel zichtbaar. Gewoon omdat het mooi is. ”De Samurai Collectie” uniek in zijn soort.

Dit TV-dressoir heeft een functionele indeling met zijn 3 grote lades en het ruime open vak. De hoogte van het vak bedraagt 17 cm.

De combinatie van het authentieke vissersboten hout met het strakke moderne staal zorgt ervoor dat dit meubel in elk interieur prima past en zorgt zelfs voor een uniek element in uw woning.

Heeft U vragen over dit TV dressoir, neem dan gerust contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij AW Stats om onze bezoekers statistieken bij te houden. Klik hier voor meer informatie.

  Ik accepteer cookies