Voorwaarden Kast@Home
Kast@Home is een handelsnaam van BerchumTrendsOnline, gevestigd te Werkendam.
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 51931575

 1. Betaling van uw meubel geschiedt bij aflevering.
 1. Voor het bezorgen van de kast rekenen we bezorgkosten, afhankelijk van de afstand. De bezorging gebeurt tot de eerste deur en verder in overleg, maar altijd voor het eigen risico van de koper. Bij etagewoningen zonder lift geschiedt de levering tot over de eerste drempel. Eventuele verdere service handelingen geschieden op het risico van de koper. Wij bezorgen de kast/uw meubels in geheel Nederland(Waddeneilanden tot de pont/in overleg).
 2. BerchumTrendsOnline is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte kast/meubels.
 3. BerchumTrendsOnline is niet aansprakelijk voor het vervoer indien dit in het beheer van de koper gebeurt.
 4. Garantie op de kast/meubels bedraagt 12 maanden. Bij aanspraak op garantie dient de factuur overlegt te worden.
 5. De koopovereenkomst is bindend zodra de koper een order heeft ondertekend of een aanbetaling voldoet. Koper verplicht zich om de bestelde goederen binnen 28 dagen na binnenkomst af te nemen, hetzij de goederen ophalen, hetzij de goederen te laten bezorgen. Tenzij anders overeengekomen.
 6. Als de kast/meubels door BerchumTrendsOnline besteld moeten worden is de levertijd 1 week tot 4 maanden, tenzij anders overeengekomen.
 7. BerchumTrendsOnline behoudt zich het recht voor om een bestelling in gedeeltes uit te leveren.
 8. Bij annulering van de order brengen wij 20% annuleringskosten in rekening. Bij aanbetaling voor maatwerk geldt een aanbetaling van 20%.
 9. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Door ons uitgebrachte offertes zijn geldig tot 14 dagen na dagtekening.
 10. BerchumTrendsOnline houdt zich niet aansprakelijk voor kleurverschillen in het hout van de kast/meubels. Dit is een normaal verschijnsel bij teakhout.
 11. BerchumTrendsOnline houdt zich niet aansprakelijk voor te late leveringen die verband houden met overmacht.
 12. Geleverde kasten/meubels blijven eigendom van BerchumTrendsOnline, totdat deze geheel zijn betaald.
 13. Garantie geldt niet voor slijtage bij normaal gebruik.
 14. Onze kasten/meubels zijn van hout ,dus een natuurproduct. Door verschil in luchtvochtigheid en door wisseling van temperatuur kunnen (krimp)scheurtjes ontstaan. Dat is normaal en derhalve kunnen wij hiervoor door u niet aansprakelijk worden gesteld.
 15. BerchumTrendsOnline raadt u aan om een juiste luchtvochtigheid in uw huis te bewaren teneinde het uitdrogen van het hout van uw kast/meubels tot een minimum te beperken. De luchtvochtigheid moet tussen de 70 en 90% liggen.
 16. In geval van niet-tijdige betaling is BerchumTrendsOnline bevoegd de kast/meubels later uit te leveren tot het moment dat de kast betaald is.
 17. Mocht tijdens de aflevering het artikel beschadigd zijn dan nemen wij in overleg met u het artikel terug. Of wij maken een afspraak om het artikel om te ruilen.
 18. De zichttermijn bedraagt 14 dagen, wanneer uw kast/meubel toch niet bevalt kunt u deze retour geven. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. U betaalt dan wel de transportkosten. Dit geldt alleen als u de kast niet heeft bezichtigd.
  Een speciaal voor u gemaakt meubel valt buiten deze regeling.
 19. Het is van groot belang om uw kast waterpas te stellen op een stabiele ondergrond. BerchumTrendsOnline houdt zich niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het niet waterpas staan van uw kast.
 20. Actievoorwaarden: acties lopen tot zo lang de voorraad strekt of anders aangegeven. Acties zijn niet van toepassing op reeds lopende bestellingen. Acties gelden vanaf een bedrag van 850 euro. Acties zijn niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen.

Indien u een klacht heeft, dan lossen wij dat snel voor u op. Uw klacht over ons, of over ons product kunt u sturen naar ons e-mail adres: info@kastathome.nl
Uw klacht wordt direct in behandeling genomen en binnen vijf werkdagen ontvangt u onze reactie op uw klacht.