Over ons

Kast@Home is een handelsnaam van BerchumTrendsOnline en als sinds 2010 (online) actief als het gaat over trendy en betaalbare kasten

Ons zeer ruime assortiment, die wij tegen scherpe prijzen aanbieden bestaat uit een mix van industriële en trendy buffetkasten, maar ook uit bijvoorbeeld een uitgebreide collectie tv kasten. Onze kasten zijn stuk voor stuk blikvangers in uw interieur en zorgen voor een stuk extra woongenot. Onze missie is dan ook niet voor niets Kast at Home!

Vanwege nauwe samenwerking met diverse leveranciers en importeurs en vervoerders zijn we in staat om uw bestelling zeer snel te leveren. Informeert u gerust.

We zijn ervan overtuigd dat u zeker slaagt met ons uitgekiende assortiment.

Hulp nodig? we staan voor u klaar!


Waarom Kast@Home

Snelle en betrouwbare bezorgdienst

Alle bestellingen binnen de regio bezorgen we zelf, daarbuiten zorgt een externe transporteur voor de bezorging. Sommige artikelen zullen met PostNL worden verzonden, tijdens het bestellen ziet u of het met een bezorgdienst of PostNL bezorgt wordt.

Scherpe prijzen

Door slim in te kopen een eigen voorraad kunnen we onze producten voor een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerkmeubels te bestellen voor diezelfde scherpe prijs.

Ruim assortiment

Door ons ruime assortiment heeft u veel keus in onze producten. We bieden kasten, tafels en stoelen aan, maar ook accessoires zoals kapstokken, losse tafelpoten en vloerkleden. U vindt het allemaal op onze website!